Divoký anděl a socialistka Natalia Oreiro

od redakce

Věděli jste, že Natalia Oreiro, u nás populární hlavně jako Milagros ze seriálu Divoký anděl, je socialistka? A současného pravicového Javier Mileie, který se za pár týdnu chystá do ČR, fakt nemusí.

Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo se narodila 19. května 1977, tedy před 47 lety, v uruguayské metropoli Montevideu. Přesto je spjata zejména s druhou největší jihoamerickou zemí, Argentinou. Tato výjimečná herečka a zpěvačka má ovšem i ruské občanství, přesněji čestné ruské občanství – které ráda přijala, protože má ráda Rusy a Rusko stejně jako Rusové ji. Natočili o ní mj. dokument Nasha Natasha.

Ačkoli její nesmírná popularita z přelomu tisíciletí už poklesla, neznamená to, že by se po ní slehla zem. Na Instagramu ji sleduje přes jeden a půl milionu lidí, také její česká fanouškovská stránka funguje už 19 let. Možná byl jejím členem i samotný Karel Gott, který se netajil svým obdivem k Natalii, prý ji dokonce i platonicky miloval…

Natálka má na svém kontě bezpočet nominací i proměněných filmových cen, u příležitosti fotbalového World Cupu 2018 v Ruské federaci nazpívala píseň United by Love, kde zpívá střídavě rodnou španělštinou, angličtinou i ruštinou.

Jejím největším hitem však navždy zůstává Cambio dolor z telenovely Divoký anděl (1998-99). Je také aktivní ve veřejném dění. Válku na Ukrajině odsoudila, ale je pro mírové řešení konfliktu. Na svém Instagramu sdílela kresbu dvou lidí zahalených do ruské i ukrajinské vlajky.

V polovině června Českou republiku navštíví pravicový argentinský prezident Javier Milei. Až poběží v televizi záběry z jeho uvítání pětidemoličními politiky, raději si najděte na YouTube Cambio dolor. To je zdraví prospěšnější.

Více o Natalii Oreiro najdete v aktuálním vydání Naší pravdy.

Přečtěte si další články

1 komentář

host 02/06/2024 - 22:17

Natálka, pěkná, ale.
Navíc jsem prduch.
Nicméně vlákno podstatného běží s Rychetského koalicí. Nevím, co zlého jsem mu udělal, že vyvolal nekňubu Péťu na scénu a napsal pro něho do scénáře roli pro Péti-koalici a Péti-demolici. Považuji za podsun a posun, odvedení pozornosti k číslu pět. Není to tím, že jich bylo pět. Bylo to tím, že si ODS přizvala kohokoliv, jen aby měla většinu.
Pétikoalice se zmohla na Pétidemolici. A po něm, s úsměvem idiota, potopa.

Komentáře jsou uzavřeny.

Nasepravda.cz 2023. Všechna práva vyhrazena. Vydavatel: Futura, a.s.